CFO’s Forum 2013: ofertă specială din partea Indaco Systems

Participanţii la cea de-a treia ediţie a Chief Financial Officer’s Forum vor beneficia de o ofertă specială  pentru o serie de produse din portofoliul companiei Indaco Systems.

În cadrul evenimentului ce va avea loc joi, 26 septembrie 2013, între orele 10:00 – 15:00, la Hotel InterContinental, sala Ronda, din Bucureşti, vor fi acordate vouchere cadou care vor include:

 

Participanţii la cea de-a treia ediţie a Chief Financial Officer’s Forum vor beneficia de o ofertă specială pentru o serie de produse din portofoliul companiei Indaco Systems.

În cadrul evenimentului ce va avea loc joi, 26 septembrie 2013, între orele 10:00 – 15:00, la Hotel InterContinental, sala Ronda, din Bucureşti, vor fi acordate vouchere cadou care vor include:

    • 20% discount la preţul abonamentului pentru acces la Lege5 Online, cel mai nou şi inovativ produs de documentare legislativă al momentului (www.lege5.ro);
    • 10% discount la preţul cărţilor din Librăria online Indaco (www.librariaindaco.ro).
    • voucher-cfo-indaco

Ediţia de anul acesta a forumului dedicat Directorilor Financiari din România este organizată de Medien Conferences, divizia de evenimente a trustului de presă România Liberă, în colaborare cu Indaco Systems.

CFO’s Forum este evenimentul de business care reuneşte peste 100 de specialişti, membri ai comunităţii de afaceri din România: directori financiari, directori generali, experţi contabili, analişti financiari, consultanţi, avocaţi, investitori şi autorităţi publice.

Principalele teme de discuţie ce vor fi dezbătute în cadrul acestui forum sunt:

    • Radiografia actuală a fiscalităţii româneşti; analiza din perspectiva CFO;
    • Valoarea adăugată, creată de către CFO, în cadrul companiei.

Clienţii Indaco Systems vor beneficia de un discount de 20% la taxa de participare.

Mai multe informaţii despre CFO’s Forum 2013, program, agenda de discuţii, speakeri şi modalitatea de participare pot fi consultate pe http://mhconferences.ro.

Adaugă comentariuLege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!