Termeni și condiții

New Page 1

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

SITE ECON

 

  1. Preambul

1.1   Utilizarea site-ului, autentificarea și accesul la site, sau postarea de comentarii, presupun implicit acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos.

1.2   Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului  - INDACO SYSTEMS SRL (denumit în continuare "Administratorul"), fără notificarea prealabilă a persoanelor care le utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".

1.3   Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

1.4    În cazul în care nu sunt de acord cu condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.

 

  1. Descrierea serviciilor

2.1   Administratorul site-ului își propune să ofere Utilizatorilor prin intermediul acestui site o serie de informaţii cât mai actuale şi exacte.

2.2   Administratorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

2.3   De asemenea, Administratorul nu îşi asuma nicio răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

 

  1. Drepturile asupra conţinutului site-ului

3.1   Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea INDACO SYSTEMS SRL, care își rezervă dreptul de a modifica/revizui conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.

3.2   Întregul conţinut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor nr.8/1996, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginile, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de INDACO. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea INDACO.

 

  1. Absolvirea de răspundere a Administratorului

4.1   Administratorul site-ului nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

4.2   În cazul unei daune generată de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate pe site, dvs. acceptaţi că Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

 

  1. Protecţia datelor şi informaţiilor personale

5.1   INDACO SYSTEMS se angajează să protejeze şi să nu ofere datele dumneavoastră personale către terţe părţi fără consimţământul dvs. expres, potrivit reglementările Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare.

 

  1. Link-uri către şi de pe website-urile terţelor părţi

6.1   INDACO SYSTEMS nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe prezentul site. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului nostru şi se face pe propria răspundere a utilizatorului. 

 

Vă mulțumim,

Echipa Indaco

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!