Instalare şi utilizare

Indaco ECON a fost realizat conform cerinţelor Uniunii Europene şi a reglementărilor Codului Fiscal. Indaco ECON este un program uşor de instalat şi poate fi utilizat de către orice persoană juridică sau fizică, plătitoare sau nu de TVA.

-  Programul se instalează Multi-firmă, utilizatorul putând astfel să emită/gestioneze facturi și chitanțe pentru mai mulți agenți economici.

-  Versiunea Server funcţionează în reţea și poate fi utilizată pe mai multe calculatoare simultan, cu o singură bază de date. Fiecare utilizator se va identifica în aplicaţie cu un nume de utilizator şi o parolă.

-  Versiunea Monopost se adresează clienţilor care nu folosesc produsul în versiunea Client Server. Astfel, utilizatorul nu va mai efectua setări suplimentare de adăugare a serviciului local ce se instalează odată cu serverul de aplicație EconServer în listele aplicaţiilor de tip antivirus/firewall.

-  Noul Indaco ECON 4.0 rulează si pe sistemele de operare Windows 8/ 8.1.

-  Activarea programului se poate face automat prin internet sau telefonic.

- Suportul tehnic este asigurat pe o perioada de 12 luni de la achizitia programului.

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!