Registru de casă

Document de înregistrare operativă a încasărilor și plăților în numerar, efectuate prin casieria unității pe baza actelor justificative, Registrul de casă se poate genera automat din programul Indaco ECON.

Indaco ECON permite introducerea şi modificarea plăţilor şi a încasărilor zilnice, preia din baza de date toate chitanţele emise, adăugându-le la încasări.

Astfel, soft-ul generează documentul Excel de înregistrare operativă a încasărilor şi plăţilor în numerar, efectuate prin casieria unităţii pe baza actelor justificative.

Indaco ECON respectă standardul impus prin lege: Cod 14-4-7A.

Toate registrele de casă generate în baza de date se arhivează automat.

 

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!