Bază de date

Toate informaţiile introduse în programul de facturare sunt înregistrate într-o bază de date care poate fi salvată local (pe calculator) sau periodic, direct pe serverul Indaco utilizând serviciul de Backup/Restore Online.

Soft-ul poate gestiona, într-o singură bază de date, mai multe firme (profile de companii în numele cărora se emit facturi, chitanțe și avize).

Utilizatorul poate introduce un cumpărator (client) în nomenclator o singură dată, informația putând fi folosită ulterior la emitere de facturi fiscale, facturi proforme, chitanţe, avize de însoţire a mărfii sau rapoarte.

Dacă utilizatorul are deja o bază de date cu clienţi şi produse din alte aplicaţii, acestea pot fi importate folosind fişiere în format Excel.

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!