Neplătitori de TVA

Indaco ECON se adaptează prin configurări simple atât utilizatorului plătitor de TVA, cât și utilizatorului neplătitor de TVA.

Dacă utilizatorul nu este plătitor de TVA, Indaco ECON poate fi configurat astfel încât coloanele “Cotă TVA” şi “Valoare TVA” să nu se afiseze în facturile pe care acesta le emite. Dacă utilizatorul a atins plafonul ca neplătitor de TVA, poate, de la acel moment, să configureze soft-ul pentru a funcţiona în regim de plătitor de TVA.

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!