Multi-facturare

Prin generarea și emiterea în mod automat de facturi către o listă de clienți, utilizatorul va economisi timpul alocat acestei proceduri periodice.

Programul permite căutarea și identificarea datelor clienților, care pot fi salvate, editate sau șterse dintr-o listă special creată pentru „multi-facturare”.

Printr-un număr mic de operațiuni, utilizatorul poate genera o factură model, pe baza căreia se vor emite facturile către clienții din lista de multi-facturare.

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!