Siguranţa datelor

Considerăm că baza de date cu facturile emise clienților unei companii este foarte importantă. De aceea, Indaco Systems vă încurajează ca această bază de date să fie salvată atât pe calculator, cât și pe serverul Indaco prin serviciul Backup/Restore Online.

Cu noua opţiune Backup/Restore Online, toate datele din aplicaţie sunt protejate datorită salvării unor copii de siguranță direct pe serverul Indaco.

Astfel, prin serviciul inițiat odată cu lansarea Indaco ECON 4.0 - Backup/Restore Online -, utilizarul are posibilitatea să salveze periodic copii de siguranţă ale bazei de date, direct pe serverul Indaco, astfel încat să-şi poată recupera baza de date Indaco Econ în cazul pierderii datelor de pe calculatorul pe care rulează aplicaţia.

Programul permite realizarea copiilor de siguranţă online pe baza unui abonament (conform ofertei de preţ). Pentru a realiza o copie a datelor, setaţi una din formele prezentate sau apăsați butonul “Backup Now” din secţiunea de “Servicii Online”.

Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!