Cerinţe minime

Cerinţe minime de sistem pentru instalare şi utilizare valabile pentru versiunea 4.0

MONOPOST  “Destinat calculatoarelor fară conexiune la internet sau softuri de securitate ce pot periclita funcţionarea produsului”

SERVER “Destinat sistemelor cu acces internet şi sisteme de securitate instalate respectând condiţiile tehnice prevăzute de producător”

Hardware

  * CPU: minimum 800MHz, recomandat 1GHz

  * Memorie: minimum 256MB, recomandat 512MB

  * Spaţiu HDD: 512MB liber

  * Video: placă video care suportă rezoluţia 1024x768, minimum 32MB memorie video

  * Nu se recomandă rezoluţia 1366x768 cu diagonala 15.6” si placa grafica incorporata, sau dispozitive cu diagonala mai mică de 15.6”

  * Tastatură, mouse

Software

* Windows XP SP2, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Vista, Windows 7/8 32/64 bit/ Windows 10

  * Internet Explorer versiunea minimă 6.

  * Microsoft .NET Framework 3.5 SP1, disponibil în kit-ul de instalare.

Permisiuni

  * Drepturi de administrator pentru instalarea şi rularea în condiţii optime a programului;

  * Setarea corespunzătoare a aplicaţiilor de tip antivirus, firewall sau scanare documente, astfel încât să nu blocheze lansarea programului sau să nu blocheze servicul de windows EconServer folosit de program.

Nu recomandăm folosirea programelor de scanare de tip antivirus, firewall în versiuni freeware, shareware.

Câteva exemple de programe pe care NU le recomandăm:  Avira® , avast® , AVG®, Comodo® .

În cazul în care utilizaţi astfel de produse, Indaco Systems nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele disfuncţionalităţi pe care acestea le pot genera.

ATENŢIE! Vă rugăm să citiţi termenii de licenţiere înainte de instalare.


Lege5.ro

Legislatie romana si europeana completa, comentata de experti in drept, jurisprudenta, monitorul oficial, calendar fiscal, retea sociala, forum pentru jurisiti si economisti, disponibil pe PC, mobil si tableta.

Legestart

Fii la curent cu ultimele modificări legislative! LegeStart.ro îţi oferă informaţia de care ai nevoie: legislaţie gratuită, actualizată, ştiri din toate domeniile, opinii ale specialiştilor, forum, modele de contracte.

Librăria Indaco

Cele mai noi lucrări din domeniile fiscalitate, contabilitate, juridic, resurse umane sau management sunt acum la îndemâna ta!